Bu otomobil 100 kilometrede 40 TL yakıyor! Satış fiyatı baş döndürecek

Otomobil pazarı git gide büyüyor. Türkiye'de otomobil pazarına bir isim daha eklendi. BYD adında satışa sunulan araç dikkat çekti.

Bu otomobil 100 kilometrede 40 TL yakıyor! Satış fiyatı baş döndürecek

SUV model araçlar son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Hal böyle olunca da yeni araç alacak kişiler tarafından SUV araç modellerinin fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. 

Türkiye genelinde yeni satışa sunulan otomobil pazarına yeni katılan BYD'nin şarj edilen hibrit modeli olan Seal U DM modeli satışa sunuldu. En uygun SUV araçlar arasında bulunan bu araç 2.090.000 TL gibi fiyatla satışa sunulmaktadır. Bildiğiniz gibi Avrupa pazarında da Türkiye genelinde de müşterilerinin beğenisine sunulan SUV araç hem iç tasarımı hem de dış tasarımı bakımından oldukça güzel bir araç olarak bilinmekte. 

BYD tarafından satışa sunulan Seal U DM'nin modeli 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli olarak sunulmakla beraber 145 kW gücünde olan bu elektrikli otomobil dikkat çekmekte. 18 kW kapasiteyle sunulan bu araç, ortalama 80 kilometreyle 110 kilometreye kadar çıkılmakta. Aynı zamanda 1080 kilometre menzille sunulan bu araç 100 kilometre için 0.9 litre yakıtla tüketilmektedir. Bu araç ile siz de hem uzak yolları yakınlaştırabilir hem de yakıttan tasarruf edebilirsiniz. 

Sıralı Hibrit Sürüş Moduyla sunulan bu araç ile siz de yüzde yüz elektrikli güç modu ile firma tarafından aktarılan detaylar alıcısı tarafından merak edilmekte. Türkiye pazarında özel fiyatla sunulan bu araç sayesinde siz de bir seferlik elektrikle 80 km yol yapabilirsiniz.