POMEM 23. Dönem Sonuçları Bugün Açıklanacak mı?

POMEM sonuçları için geri sayımda son saatlere girildi. Polis Akademisi 'nin bugün sonuçları açıklaması bekleniyor. 1 aydan fazladır beklenen sonuçlar için detaylar haberimizde.

POMEM 23. Dönem Sonuçları Bugün Açıklanacak mı?

Polis Akademisi 23. dönem POMEM sonuçları için geri sayım sona eriyor.

23. dönem POMEM kapsamıdan en az ön lisans mezunu adaylar arasından KPSS 60 ve 70 şartı ile polis memuru alımı yapılacak. Ekim ayında yayımlanan ilana başvurular14 Ekim gününe kadar alındı. Bu tarihe kadar alınan başvuruların ardından sonuçlar hala açıklanmadı.

1 aydan fazla süredir adaylar sonuçların açıklanmasını beklerken Polis akademisi hala sonuçları açıklamadı. Ancak geçtiğimiz gün gelen duyuruda POMEM parkur bilgisine yer verildi.

Parkur bilgisinin yayımlanmasının ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Daha önceki POMEM alımlarına parkur bilgisi yayımlandıktan sonraki Cuma günü sonuçlar da açıklanmıştı. Pazartesi günü açıklanan parkur duyurusunun ardından bugün POMEM başvuru sonuçları ile sınav yer ve tarihlerinin açıklanjması bekleniyor.

MÜLAKATLAR HEMEN BAŞLAYACAK

POMEM başvuru sonuçları açıklandıktan sonra adaylar hemen mülakatlara alınacak. Bu nedenle polislik başvurusu yapan adaylar parkur için hazırlıklarını hızlandırsın. POMEM mülakatlarının önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor.

SONUÇLAR BU SAYFADA

POMEM sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara