İşte 23. Dönem POMEM Sonuçları ve Spor Mülakatı Tarihleri

23. dönem POMEM başvuruları az önce sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını ve mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Tüm detaylar haberimizde.

İşte 23. Dönem POMEM Sonuçları ve Spor Mülakatı Tarihleri

23. dönem POMEM başvuruları sona erdi.

14 Ekim saat 18,00 'da sona eren başvuruların ardından başvuru yapan adaylar POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak POMEM polis alımına başvuru yapan adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

POMEM polis alımı başvurusu yapan adaylar Kamubulteni.com 'da toplanıyor. Polis alımı mülakat sonuç ve yeni alım süreçleri anbe an Kamubulteni.com  'da olacak. Siz de polis alımı başvuru sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih Polis Akademisi tarafından açıklanmadı. Polis Akademisi 'ndeki kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre POMEM mülakatları 5 Kasım 'da başlayacak e devam eden günlerde yapılacak. 5 Kasım 'da yapılacak POMEM sınavları için Ekim ayının son haftasında duyurunun gelmesi bekleniyor. Sonuçlar ve mülakat tarihleri açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak.

10 BİN POLİS ALINACAK

23. dönem POMEM kapsamında lisans ve ön lisans mezunu 9 bin erkek , bin kadın olmak üzere 10 bin polis memuru alımı yapılacak.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak ve yeni polis PÖH alımlarından haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER