7 Bin Bekçi Alımı Sınav Sonucu Açıklanıyor (İşte Sonuç Açıklama Sayfası)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bekçi alımı yazılı sınav sonucu için geri sayım sona eriyor. Peki sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sonuçlar hangi sayfadan yayımlanacak? İşte detaylar..

7 Bin Bekçi Alımı Sınav Sonucu Açıklanıyor (İşte Sonuç Açıklama Sayfası)

Bekçi alımı yazılı sınav sonuçları açıklanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 7 bin bekçi alımı için geçtiğimiz gün yazılı sınav yapıldı. Yazılı sınavın ardından Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan bir duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda 7 bin bekçi alımı için yazılı sınav sonuç açıklama tarihinin geri çekildiği ve sonuçların 26 Ekim günü açıklanacağına yer verildi. 

26 Ekim tarihine gelinmesi ile birlikte bekçi alımı yazılı sınavına giren adaylar sonuçların saat kaçta açıklanacağını , sonuçların hangi sayfada erişime açılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bekçi alımı yazılı sınavına giren adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

PARKUR DUYURUSU GELDİ

7 bin bekçi alımı için parkur duyurusu bugün geldi. Yazılı sınavı başarılı şekilde geçen adaylar spor mülakatına alınacak ve bu aşamayı da geçenler sözlü mülakata alınacak. Parkur hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN

YAZILI SINAVA İTİRAZ

Sınav sonuçları 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak olup, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 30 Ekim 2018 tarihi saat 17.00‘a kadar aynı usullerle yapılacaktır.

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı bekçi alımı yazılı sınav sonuçlarını 26 Ekim Cuma günü açıklayacak. Sonuçların açıklanacağı saat henüz belli değil. Ancak sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com olarak hemen takipçilerimizle paylaşacağız. Siz de bekçi yazılı sınav sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara