Ukrayna’da Şaşırtıcı Bir Olay: Milletvekili, El Bombalarıyla Düzenlenen Toplantıda Patlatma Gerçekleştirdi!

Ukrayna'nın Transcarpathia bölgesinde, Keretskovsky köyü meclis binasında meydana gelen dehşet verici olay, ülke gündemini sarsmış durumda. Bu olay, bir milletvekilinin toplantı salonuna girerek 3 el bombasıyla saldırmasıyla gerçekleşti. Olayın sonucunda vekil hayatını kaybederken, 6'sı ağır olmak üzere 26 kişi yaralandı.

Ukrayna’da Şaşırtıcı Bir Olay: Milletvekili, El Bombalarıyla Düzenlenen Toplantıda Patlatma Gerçekleştirdi!

Görüntülerle Sosyal Medyada Geniş Yankı Buldu

Mukachevo bölgesindeki Keretskovsky köyü meclis binasındaki oturum toplantısı sırasında gerçekleşen bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Milletvekili, oturumun devam ettiği sırada elindeki bombaları fırlatarak patlamaya sebep oldu. Patlama anında yaşanan kaos esnasında vekilin hayatını kaybettiği iddiaları dolaşırken, saldırının toplamda 6'sı ağır olmak üzere 26 kişiyi yaraladığı bildirildi.

Toplumda Soru İşaretleri Uyanıyor

Ukrayna, bu trajik olayın yaşandığı süre zarfında Rusya ile devam eden gerilimle mücadele ediyor. Ancak toplum, bu şok edici saldırıya ilişkin birçok soru işaretiyle karşı karşıya. Olayın detayları ve ardındaki sebepler henüz tam olarak aydınlatılamazken, güvenlik birimleri olaya dair soruşturmayı titizlikle sürdürüyor