Son dönemde logosunu değiştiren markalara yeni bir örnek daha katıldı! OPEL logosunu değiştirdi!

Opel, yeni 'Yıldırım' logosuyla elektrikli geleceğini simgeliyor. Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Opel Astra Electric, 28 kuruş/km yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. IAA Mobility fuarında sürprizler bekleniyor. Opel, geleceğin otomobillerini heyecanla sunmaya hazırlanıyor.

Son dönemde logosunu değiştiren markalara yeni bir örnek daha katıldı! OPEL logosunu değiştirdi!

Opel, 'Yıldırım' Logosunu Yeniden Tasarladı

Dijital çağın getirdiği değişimlerin etkisiyle birlikte otomobil şirketleri başta olmak üzere birçok marka, logolarını güncellemeye devam ediyor. Markalar, dijital çağa uygun olarak daha sade ve iki boyutlu logoları tercih ederken, üç boyutlu logolardan vazgeçiyor. Son olarak bu değişime uyum sağlayan markalardan biri de Opel oldu.

Opel, yeni logosuyla elektrikli geleceğini yansıtıyor. Alman otomobil üreticisi, 2024 yılından itibaren tüm modellerinde kullanacağı yeni logoyu tanıttı. Yıldırım amblemine yeni bir yorum katan Opel, yakın zamanda tüm modellerinde bu logoyu kullanmaya başlayacak.

opel-yeni-logo-2.jpg

Elektrikli Otomobillerde Öncü: Opel Astra Electric

Elektrikli otomobillerin sayısı her geçen gün artarken, Opel'in 'Yıldırım' logosu da daha anlamlı hale gelmiş durumda. Markanın elektromobilite çağını simgeleyen yeni logosu, tamamen elektrikli otomobillere geçiş sürecinde önemli bir sembol olacak.

Opel Astra Electric, kilometrede sadece 28 kuruş yakarak dikkat çekiyor. Siz de bu yeni nesil otomobili test sürüşüyle deneyimleyebilirsiniz. Opel Astra Electric'in sipariş süreci başladı. Bizler de Opel Astra Electric'i test sürüşüne çıkardık ve aracı merak edenler için detaylı bir değerlendirme yaptık.

Yenilikçi Tasarımıyla Opel

Opel, önceki logolarının aksine yeni logo tasarımında yıldırım amblemini yatay olarak konumlandırıyor. İki parçalı bir tasarımla karşımıza çıkan logo, elektrik algısını daha iyi aktarıyor. Yeni yıldırım amblemi, tasarımın değişmesiyle birlikte daha belirgin bir şekilde kendisini gösterecek.

Opel, 2024 yılında üretim bandından inen araçlarla birlikte yeni logosunu kullanmaya başlayacak. Ancak yeni logoyu bir otomobil üzerinde görmek için 2024'ü beklemek zorunda değilsiniz. Opel CEO'su Florian Huettl, IAA Mobility fuarında yeni logolarını taşıyan araçların sergileneceğini duyurdu.

Huettl, ayrıca fuar için heyecan verici bir sürpriz hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti. Opel CEO'su, detayları paylaşmaktan kaçınsa da IAA Mobility fuarında Opel'den elektrikli bir spor otomobil konseptinin beklenmesinin mümkün olduğunu dile getirdi.