Oyunseverler bayram edecek! Epic Games bu oyunların hepsini ücretsiz yaptı

Epic Games Store, aldığı son kararla birlikte sevimli grafiklere sahip olan yarış oyunlarının da aralarında bulunduğu 17 ücretsiz oyunla kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Oyunseverler bayram edecek! Epic Games bu oyunların hepsini ücretsiz yaptı

Steam'in en büyük rakibi Epic Games Store, sürekli olarak kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunuyor. Bildiğiniz gibi şirket genellikle her perşembe günü bir ya da iki ücretsiz oyun sunuyor. Edinilen bilgilere göre Epic Games Store, yeni yıla özel bir şeyler de hazırlıyor..

Epic, 2023'e veda amaçlı 4 Ocak tarihine kadar 17 oyunu ücretsiz veriyor. Bu gizemli oyunların kimliği hala bilinmiyor ancak günümüzün ücretsiz oyununa Art of Rally adı veriliyor.

Geçen hafta 59,99 dolarlık Destiny 2: Legacy Collection, Epic Games Store'da ücretsiz olarak satışa sunuldu. Bu oyunun pek çok hayranı olmasına rağmen oyuncular bu gelişme karşısında hayal kırıklığına uğradı. Çünkü platformda ücretsiz teklifin beklenen oyun değil de ücretli genişleme paketi olduğu anlaşıldı. Ne yazık ki bu hafta da durumun pek farklı olmayacağı değerlendiriliyor.

Epic Games Store 17 ücretsiz oyun

Epic Games, ikinci ücretsiz oyunu olarak DNF Duel'i sunarken kullanıcılar bu konuda da çok fazla şaşırmadı.

Epic Games Store 17 ücretsiz oyun sunuyor!

Art arda iki “hayal kırıklığı” yaşayan oyuncular üçüncü oyunda bazı şeylerin değişmesini bekliyordu. O sırada Epic Games'in üçüncü oyunu Melvor Idle piyasaya sürüldü. Bu oyunu ve oyunun içeriğinde ekmek kızartma makinesinde de çalışan Melvor Idle'ı çok merak ediyorsanız, RuneScape'ten ilham alan, becerilerinizi geliştirebileceğiniz, canavarlarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayabileceğiniz boş bir RPG oyunuyla tanışabilirisniz.