iPhone kullananlar dikkat! Sizin de telefonunuzda bu sorun olabilir: Hemen kontrol edin

Dünya genelinde ve bizim ülkemizde de en fazla kullanılan telefon markalarından birisi olan İPhone telefonları kullananların sorunları bir türlü bitmek bilmiyor. İphone kullanıcıları uzun süredir telefondaki bu sorundan şikayetçiler. İşte detaylar…

iPhone kullananlar dikkat! Sizin de telefonunuzda bu sorun olabilir: Hemen kontrol edin

Amerika’nın teknoloji dehası olan Apple’ın İphone kullanıcıları son günlerde çok can sıkıcı bir sorun yaşıyorlar. Detaylar haberimizde…

su

İPHONE’DA CAN SIKAN SORUN: ONLARCA MODELDE GÖRÜLDÜ, ŞİKAYETÇİLERİN SAYISI ARTIYOR

Son zamanlarda iPhone kullanıcıları forum sayfasında yeni sorunları bildirmeye başladı. iPhone 15'ten iPhone 11'e kadar birçok iPhone'da yeni ve can sıkıcı sorunlar yaşanıyor. İphone kullanıcılarının tepkileri çığ gibi büyüyor.

Apple'ın iPhone için yayınladığı iOS 17 güncellemesi yeni özellikleri tanıttı. Ancak birçok kullanıcı güncelleme sonrasında çeşitli sorunlarla karşılaştı ve bu sorunları Apple'a bildirdi. Bunların çoğu yeni güncellemelerle düzeltildi ancak bazı sorunlar hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Apple, desteklenen iPhone modelleri için iOS 17.2 güncellemesini yayınladı.

Ancak bu güncelleme birtakım sorunları da beraberinde getirdi. Kullanıcı raporlarına göre iOS 17.2 yükleyen iPhone sahipleri, alarm kurulu olmasına rağmen alarm saatlerinin çalmadığını bildirdi. Bu, güncelleme sonrasında ortaya çıkan ciddi bir sorundur. Apple'ın bu soruna hızlı bir çözüm bulması bekleniyor.

İPHONE’DA ‘ALARM’ SORUNU

Apple'ın yerleşik iPhone uygulamalarından biri olan Alarm, bir süredir ciddi sorunlar yaşıyor. Kullanıcılar, alarm kurmalarına rağmen zamanı geldiğinde çalmadığını, titreşim olmamasına rağmen telefonun hiç tepki vermediğini söyledi.

Apple, soruna ilişkin bir açıklama yapmadı ancak kullanıcıların salı günü yayınlanan iOS 17.2.1 güncellemesini yüklemesinin ardından sorunun çözüldüğünü söyledi.

Söz konusu konu da şu: iPhone 15, iPhone 11 ve iPhone XR dahil olmak üzere hem eski hem de yeni iPhone'ları kapsadığını belirtiyor.