Çocuklara Kendi Maskesini Veren İtfaiye Eri Kalp Krizi Geçirdi

Erzurum’da çıkan yangında çocukları dumandan korumak için kendi maskesini çıkarıp veren itfaiye erinin kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Çocuklara Kendi Maskesini Veren İtfaiye Eri Kalp Krizi Geçirdi

Erzurum’da evlerinde yangın çıkan Afgan aile için olay yerine giden itfaiye ekipleri olaya müdahale etti. O sırada dumandan etkilenen çocuklar için kendi oksijen maskesini çıkaran itfaiye eri Yücel Küçük’ün kalp krizi geçirdiği bildirildi. Küçük’e anjiyo yapıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Mumcu Mahallesinde bodrum katta çıkan yangına itfaiye müdahalede bulundu. Yangının soba nedeniyle çıktığı düşünülürken itfaiye erleri, dumandan etkilenen Roghayyeh Alavi (34) ile kızları Zehra (17), Zohre (16) ve Zeynep (14) Alavi'yi alıp dışarı çıkardı.

Anne Alavi’i hemen ambulansla hastaneye götürüldü. O sırada ambulans bekleyen çocuklar için kendi oksijen maskesini çıkarıp çocuklara veren itfaiye eri Yücel Küçük’te oaly yerinde fenalaştı. Mesai arkadaşları tarafından hastaneye getirilen Küçük’ün kalp krizi geçirdiği bildirildi. Dumandan etkilenen 3 kız kardeş Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikeleri devam ediyor

Çocuklarla beraber hastanede olan anne Alavi’nin entübe edildiği bildirildi. Anne ve çocukların hayati tehlikesinin devam ediyor. Çocukların bilincinin açık olduğu bildirildi.