YKS'ye Ne Getirilecek? Kalem Silgi Verilecek mi? İşte Cevap

2020 yılı üniversitelere giriş sınavı için geri sayımda sona gelindi. Peki öğrenciler sınava gelirken yanlarında hangi evrakları getirecek? Kalem ve silgi verilecek mi? İşte cevap.

YKS'ye Ne Getirilecek? Kalem Silgi Verilecek mi? İşte Cevap

YKS'ye giderken öğrenciler kalem silgi götürecek mi?

2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı için geri sayımda son saatlere girildi. 2.5 milyona yakın öğrenci 27 Haziran 2020 günü Temel Yeterlilik Sınavına , 28 Haziran günü ise Alan Yeterlilik ile Yabancı Dil Testi 'ne katılacak. 2020-2021 eğitim öğretim yılında üniversitelere geçmek için ter dökecek adaylar, sınavlara giderken yanlarında olması gerekenleri araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda detaylara yer verdik.

GİRİŞ BELGESİ ve KİMLİK

Öğrenciler sınava giderken yanlarında sınav giriş belgelerini alacak.  Sınav giriş belgesi ile kimliğini yanına alan öğrenciler sınava girecek. Çipli kimlikler ve eski kimliklerle sınava girilebilecek. 

MASKE VE DEZENFEKTAN

:Sınava girecek öğrencilere sınav merkezleri önünde maske ve dezenfektan dağıtılacak. İsteyen öğrenciler kendi dezenfektanlarını ve maskelerini getirebilecek. 

KALEM VE SİLGİ

Öğrencilerin en çok merak ettiği konu ise sınava gelirken öğrencilerin yanlarında kalem ve silgi getirip getirmeyeceği konusu oldu. Öğrenciler yanlarında sadece giriş belgesi ve kimlik alacak. 

Kalem ve silgi ÖSYM tarafından öğrencilere verilecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA