YKS'ye Girecekler Dikkat: Üniversitelere Hazırlık Sınavı Soru Çözümleri Başladı

Son dakika haberi: 2021 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada canlı soru çözümlerinin başladığına yer verildi. İşte canlı yayın.

YKS'ye Girecekler Dikkat: Üniversitelere Hazırlık Sınavı Soru Çözümleri Başladı

YKS'ye girecekler dikkat: Soru çözümleri başladı.

2021 YKS'ye girecek gençleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İnteraktif soru çözümlerinin Youtube üzerinden canlı olarak başladığına yer verildi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek gençlerin hepsi, canlı yayını takip edebilecek ve soru çözümlerini zizleyerek sınava daha aktif şekilde hazırlanabilecek.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Salgın tedbirleri sürecinde tüm birimlerimiz öğrencilerimize destek olmak üzere sürekli yeni kaynakları ve projeleri oluşturuyor. Bu kapsamda çok sayıda destek paketini daha önce paylaşmıştık. Şimdi bunlara bir yenisini ekliyoruz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan öğrencilerimize yönelik yeni dijital platformda öğrenciler, sunulan canlı derslere interaktif olarak katılabilecekler. Uygulamanın öğrencilerimiz ve sınava hazırlık sürecindeki tüm adaylarımız için motivasyonlarını artıracak, karşılıklı etkileşimle rahat bir çalışma modeli sunacak faydalı bir kaynak olmasını  diliyorum. Bu platformun hazırlanmasına emek veren Ortaöğretim Genel Müdürümüz Cengiz Mete ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."   dedi.

CANLI YAYIN BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada interaktif soru çözümleri için canlı yayının başladığına yer verildi ve "TYT-AYT Soru Çözümleri için tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. OGMMATERYAL'in tecrübeli öğretmenlerinin canlı anlatımı ile soru çözümlerine etkileşimli olarak katılabileceksiniz." denildi. İşte canlı yayın: