TYT Soru ve Cevapları-Yorumları Kolay mıydı Zor muydu? (Soru-Cevap Yayımlanma Tarihi)

2019 yılı TYT sona erdi. TYT 'nin sona ermesi sonrası öğrenciler, sınavda çıkan soruları ve cevapları araştırmaya başladı. İşte sorular ve cevaplar hakkında son bilgiler.

TYT Soru ve Cevapları-Yorumları Kolay mıydı Zor muydu? (Soru-Cevap Yayımlanma Tarihi)

YKS sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar soru ve cevapları araştırmaya başladı.

2019 yılı üniversitelere girişl sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar  ,sınavda çıkan soruları ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde TYT sorularını ele aldık.

120 SORU SORULDU

Türkçe, Matematik , Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri testlerinden adaylara toplamda 120 soru yönlendirildi ve adaylara soruları yanıtlaması için 135 dakika süre verildi. Saatler 10.15 'i gösterdiğinde başlayan sınav , saatler 12,30 'u gösterdiğinde sona erdi. 

Sınavın bitmesi sonrası öğrenciler , sınavda çıkan soruları ve bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de Kambuulteni.com olarak adayların bilgi alış verişi yapması ,sorurlaır ve cevaplaır tartışması  cevabını merak ettiği soruları diğer adaylarla değerlendirmesi için bu yazımızı kaleme aldık.

AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINA KAFANIZA TAKILAN SORULARI , SORULARIN CEVAPLARINI VE DEĞERLENDİRMELERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ.

SÜRE YETMEDİ

TYT 'de Türkçe ve Matematik sorularının uzunluğu adayları bezdirdi. Adaylar sınav süresi içinde tüm sorulara cevap veremedi. 

SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Geçtiğimiz yıl YKS 'nin son oturumu YDT 'nin ardındna sınav soru ve cevapları ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanmıştı. Bu yıl da YKS soru ve cevaplarının 1 Haziran 2019 Pazar günü akşam saatlerinde erişime açılması bekleniyor. Gçetiğimiz yıl soru ve cevaplar saat 18.00 'da yayımlanmıştı. 

TYT Türkçe soruları için TIKLA

TYT Matematik soruları için TIKLA

TYT Fen soruları için TIKLA

TYT Sosyal soruları için TIKLA

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE SORU CEVAPLAR YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN