ÖSYM Duyurdu 2022 YKS Bu Tarihte Açıklanacak Saati Belli Oldu Mu Sonuçlara Nasıl Bakılacak

Milyonlarca öğrenci üniversite hayali ile girdiği YKS’nin sonuçlanması için geri sayıma geçti. Peki YKS ne zaman açıklanacak, sonuçlar nerden öğrenilecek?

ÖSYM Duyurdu 2022 YKS Bu Tarihte Açıklanacak Saati Belli Oldu Mu Sonuçlara Nasıl Bakılacak

3 milyondan fazla adayın girdiği YKS sonuçları için geri sayım başladı. Yeni düzenlemelerin geldiği YKS’de baraj şartı da bu sene uygulanmayacak.

ÖSYM’den Resmi Açıklama

ÖSYM web sayfası üzerinden YKS ile ilgili resmi açıklanma tarihi yayımlandı. Buna göre 2022 YKS’nin 3 oturumu da 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. TYT, AYT ve YDT sonuçlarını adaylar 20 Temmuz 2022 tarihinden öğrenebilecek.

YKS Açıklanma Saati Belli Oldu Mu?

ÖSYM tarafından sonuçların açıklanması ile ilgili henüz resmi bir saat açıklaması yapılmadı. Ancak 2021 YKS sonuçları ÖSYM tarafından saat 07.00’den itibaren erişime açılmıştı. 2020 YKS ise saat 12.30’da adayların erişimine açılmıştı.

YKS Sonuçlarına Nasıl Bakılacak?

YKS sonuçlarına, adaylar ÖSYM’nin resmi web sayfasında aday işlemleri bölümünden bakabilecek. Adaylar sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

Sınav Sonucu Erken Açıklanır Mı?

ÖSYM duyurusunda sınav sonuçlarının erken açıklanacağına dair bir açıklama yapılmadı. Sınav sonuçlarının belirtilen tarihte açıklanması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /