ÖSYM Başkanı'ndan YKS Açıklaması: Alınan ve Alınması Planlanan Önlemler Görüşüldü

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den YKS konusunda yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sınav güvenliği ve koronavirüse yönelik alınan-alınacak tedbirlere ilişkin paydaşlarla bir toplantı daha yapıldığını belirten Aygün, "Toplantıda 2020-YKS için sınav güvenliği hazırlıklarını ve pandemi döneminde sınavların Türkiye genelinde sorunsuz bir şekilde uygulanması için alınan ve alınması planlanan önlemleri görüştük. Tüm paydaşlarımıza emekleri ve katkıları için şimdiden teşekkür ederim." açıkl

ÖSYM Başkanı'ndan YKS Açıklaması: Alınan ve Alınması Planlanan Önlemler Görüşüldü

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, MEB, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü temsilcileriyle YKS öncesi alınan tedbirler ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildiğini açıkladı. Tüm paydaşlara emek ve katkıları için teşekkürlerini sunan Prof. Dr. Halis Aygün, Türkiye genelinde sınavın sorunsuz bir şekilde uygulanması için tüm detayların masaya yatırıldığına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından da toplantıya dair açıklama yayımlayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, "Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü temsilcileriyle birlikte Merkez Sınav Koordinasyon Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.Toplantıda 2020-YKS için sınav güvenliği hazırlıklarını ve pandemi döneminde sınavların Türkiye genelinde sorunsuz bir şekilde uygulanması için alınan ve alınması planlanan önlemleri görüştük. Tüm paydaşlarımıza emekleri ve katkıları için şimdiden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.