Yürek Yakan Olay: Emine Bulut Kızının Gözü Önünce Vahşice Öldürüldü (Emine Bulut Kimdir?)

Kırıkkale 'de yürek yakan anlar yaşandı. Edilen bilgilere göre Emine Bulut eski kocasının vahşi saldırısına uğradı. Saldırı sonrası ortaya çıkan görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü. İşte yürek yakan olayın detayları.

Yürek Yakan Olay: Emine Bulut Kızının Gözü Önünce Vahşice Öldürüldü (Emine Bulut Kimdir?)

Kadına şiddet bir can daha aldı.

Kırıkkale 'de geçtiğimiz 18 Ağustos günü Menderes Caddesi 'nde bulunan bir kafede yaşanan korkunç olayda, Fedai Baran isimli cani, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu.

Kafede buluşan çift , burada tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa süre içinde büyüdü ve Fedai Baran, yanında getirdiği bıçakla eski eşine, kızının gözleri önünde  saldırdı ve onu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan Emine Bulut ağır halde yaralandı. Saldırgan cani  Fedai Baran ise taksiye binerek kafeden kaçtı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye  gelen sağlık ekipleri, ağır halde yaralı olan  Emine Bulut ile annesinin yanında büyük şok geçiren kızı F.B.B.' yi ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı ve tedavi altına aldı.  Bulut, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve Emine Bulut hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI: İŞTE İLK İFADESİ

Emine Bulut 'u canice öldüren Fedai Baran, olayın ardından Bahşılı ilçesinde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece hakkında tutuklama kararı verilen Fedai Baran, mahkemedeki ifadesinde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI: 'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Emine Bulut'un saldırının hemen ardından olay yerinde çekilen yürek yakan görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü.

Kızı F.B.B. 'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA