Yok Artık Dedirten Olay: İki Elti Birlikte Yufkacıya Kaçtı

Esra Erol'da meydana gelen olayda bir kişi, eşi ve yengesinin kaçtığını söyledi ve bulunmalarını istedi. İki eltinin daha önce yanında çalıştıkları yufkacıya kaçtıkları öğrenildi.

Yok Artık Dedirten Olay: İki Elti Birlikte Yufkacıya Kaçtı

İki elti yufkacıya kaçtı.

Atv ekranlarında yayımlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen Esra Erol'un programında ilginç bir olay yaşandı ve olay Türkiye gündemine oturdu. 

2 çocuk babası Mehmet Duman isimli kişi Esra Erol'un sunumu ile ekranlara gelen programa katıldı ve bundan 17 sene önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın evden kaçtığını söyledi. 11 MArt günü programa katılan bu kişi, eşinin başka bir adama kaçtığını söyledi.

Duman programda yaptığı açıklamada, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi." diyerek olayı aktardı.

ELTİSİNİ DE ALIP YUFKACIYA KAÇTILAR

Pazara gidiyoruz diyerek evden çıkan iki elti, aynı adama kaçtı. Olayı aktaran kişi , canlı yayında şunları söyledi:

"Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu."

EŞİM ZORLA KAÇIRILDIYSA...

Mehmet Duman, eşinin zorla götürüldüğünü öğrenmesi durumunda barışma şansı olduğunu söyleyerek, "Eğer eşim kendi isteğiyle kaçtıysa soyadımı taşımasın artık" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA