Yaralı, Sedyeden Kalkıp Doktorlara Saldırdı

İzmir'de meydana gelen olayda bir kişi, yaralı olarak geldiği hastanede sedye üzerinden kalktı ve doktorlara saldırdı.

Yaralı, Sedyeden Kalkıp Doktorlara Saldırdı

Acile gelen hasta sedyeden kalkıp sağlıkçılara saldırdı.

İzmir 'de meydana gelen olayda E.B. isimli kişi, geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Travma birimine getirildi. 

Hastanede sedyede sıraya alınan E.B. isimli kişi, hemen tedavi edilmek istediğini söyledi. Doktor O.K. isimli kişi planlanan tedavi yöntemine uymasını istedi ve sakince beklemesini istedi. Bunun üzerine E.B. kadın doktora hakaret etti.

Doktor ise bu kişiye sakin olmasını söyledi ve ona bağırmaması telkininde buludu. 

SEDYEDEN KALKIP SALDIRDI

Bunun üzerine E.B isimli hasta ile yanındaki arkadaşı ile birlikte doktorlara saldırdı ve onları darp etti. 

Doktorlar polisten yardım istedi. Bunun üzerine 2 şüpheli bölgedeki araca binerek kaçtı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Eşkal ve araç bilgisinden yola çıkan polis ekipleri, Ankara Caddesi üzerinde şüphelileri yakaladı. E.B. ve İ.H.Ç. ile yanlarında bulunan Ö.Ç., gözaltına alındı. Şüphelilerin üst araması ve araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

HASTANE POLİSİNE DE SALDIRDILAR

O.T. isimli kişi verdiği ifadesinde, "Acil serviste bu tür darp olaylarıyla sıkça karşılaştığımız için engellemeye çalıştım. Yatıştırmak için yanlarına gittim ancak daha da alevlendiler ve bize saldırdılar. Bizi korumak isteyen hastane polisimizin de üzerine yürüdüler. Bu kez ona da saldırmaya çalıştılar. Güvenlikler gelip müdahale etti, ancak şahıslar çok agresifti." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA