Viranşehir'de Feci Olay: Köpekler Çocuklara Saldırdı: 3 Ağır Yaralı

Şanlıurfa Viranşehir 'den feci bir haber geldi. 3 köpek , yaşları 2-5 ve 13 olan 6 çocuğa saldırdı. 6 çocuk yaralanırken 3 'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Viranşehir'de Feci Olay: Köpekler Çocuklara Saldırdı: 3 Ağır Yaralı

Şanlıurfa 'da feci bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Viranşehir 'de bulunan Hürriyet Mahallesi 'nde, aynı sokağın farklı yerlerinde oyun oynayan 6 çocuğa köpekler saldırdı. 3 köpeğin saldırısına uğrayan çocuklar kaçmaya çalıştı ama köpeklerin saldırısından kaçamadı. Köpeklerin saldırdığı çocukların yüzleri ve vücutlarının çeşitli bölgeleri parçalandı. 

Mahalleli hemen bölgeye koştu ve köpekleri kovaladı. Çocuklara ilk müdahale mahalleli tarafından yapıldı ve hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralanan 2 yaşlarındaki Davut S. ve Miran İ.'yi, 5 yaşlarındaki Berat A., Hayrünnisa G. ve Havva K. (5) ile 13 yaşındaki Kadir D.'yi Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hemen doktorlar tarafından tedaviye alınan çocuklardan 3 'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Durumu ağır olan çocuklar , Şanlıurfa Devlet Hastanesi 'ne kaldırılırken diğer 3 çocuğun tedavisine Viranşehir Devlet Hastanesi 'nde devam edildi. 

Belediye ekipleri, bölgedeki köpeklerden 2 'sini yakaladı. Kaçan diğer köpeği yakalama çalışmaları devam ediyor. 

Belediyede görevli Veteriner Hekim Mahmut Çetin ise, "Gelen ihbarı değerlendirerek ekiplerle beraber kısa süre içinde çocuklara saldıran köpeklerden 2 tanesini yakalamayı başardık" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA