Van-Başkale Yolunda Feci Kaza 3 Ölü

Son dakika haberi Van 'dan Geldi. Feci kazada bir minibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu 3 kişi yaşamını yitirirken 4 kişi yaralandı.

Van-Başkale Yolunda Feci Kaza 3 Ölü

Son dakika haberi: Van 'da feci kaza meydana geldi.. 3 ölü.

Bugün  saat 14.00 sularında Van- Başkale karayolunun 70 'inci kilometresinde feci bir kaza meydana geldi.  Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre  Van' dan Hakkari yönüne  doğru gitmek olan  ve 07 AEZ 433 palakalı olduğu öğrenilen minibüs, karşı yönden gelmekte olan ve  30 AAD 321 plakalı olduğu öğrenilen  otomobil ile çarpıştı.

İki aracın çarpışması sonucu otomobil, savruldu ve yol kenarında şarampole yuvarlandı. Feci kaza sonucunda  3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise kazadan yaralı şekilde kurtuldu.

Feci kaza sonucu yaralananlara ilk müdahale , yoldan geçen vatandaşlar tarafından yapıldı. Hemen durumu sağlık ekiplerine bildiren diğer sürücüler, yaralıları araç dışına çıkarmaya çalıştı.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken 4 kişinin de yaralandığını belirledi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin bölgedeki müdahalelerinin ardından Van 'da çeşitli hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA