Son Dakika: Konya Karapınar'da Düğün Dönüşü Feci Kaza: 2 Ölü

Son dakika haberi: Konya Karapınar 'da feci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre düğün dönüşü 2 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika: Konya Karapınar'da Düğün Dönüşü Feci Kaza: 2 Ölü

Son dakika: Konya Karapınar 'da düğün dönüşü feci kaza: 2 ölü.

Edinilen son dakika bilgilerine göre bugün sabah saat 05.00 sularında Konya 'nın Karapınar ilçesi Kazanhüyüğü Mahallesi girişinde feci bir kaza meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre , Antalya 'da bir yakının düğüne katılmak üzere Antalya 'ya giden ve daha sonra  Osmaniye'ye gittiği öğrenilen Hacı Sakallı idaresindeki 80 LD 446 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetme sonucu kontrolden çıktı ve  şarampole yuvarlanıp takla attı.

Aracın takla atması sonucu meydana gelen feci kaza sornası bölgeye sağlık ekipleri gönderildi. 

İhbar üzerine kısa sürede kaza yerine gelen sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye kısa süre içinde gelen ekipler, araçta bulunanlara müdahale etti.

Araç içinde bulunan Çavuş Sakallı ve Emin Keklik olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Hacı Sakallı ve Burcu ve Elif Sakallı da yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin bölgedeki ilk müdahalesinin ardından  ambulanslarla Ereğli ve Karapınar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından cenazeler otopsi işlemleri yapılması için Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA