Son Dakika: Erzincan Refahiye'de Feci Kaza: 3 Ölü, 2'si Ağır 6 Yaralı

Son dakika haberi: Erzincan 'da feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Erzincan Refahiye'deki kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika: Erzincan Refahiye'de Feci Kaza: 3 Ölü, 2'si Ağır 6 Yaralı

Feci olay Erzincan 'da meydana geldi. Bir otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu feci kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre , sürücüleri adı henüz belirlenemeyen 34 UT 6018 plakalı otomobil ile BC 099 Almanya plakalı hafif ticari araç, Erzincan-Sivas kara yolu üzerinde bulunan Refahiye ilçesine bağlı Tekne köyü mevkisinde çarpıştı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada ilk belirlemelere göre araçlardaki biri kadın 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan kaza sonrası 2 'si ağır 6 kişi yaralandı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP GÖNDERİLDİ

Feci kaza sonrası bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa süre içinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları kentte bulunan yakın hastanelere sevk etti.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kaza ile ilgili yaptığı açıklamada U dönüşü yapan bir araca diğer aracın çarpması sonucu feci kazanın meydana geldiğini belirtti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA