Son Dakika: Cani, Hatice Yılmaz'ı Döverek Öldürdü

Antalya 'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, tartıştığı sevgilisini döverek öldürdü.

Son Dakika: Cani, Hatice Yılmaz'ı Döverek Öldürdü

Sevgilisini döve döve öldürdü.

Antalya 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gökhan Ç isimli kişi saat 15,30 'da polisi aradı ve sevgilisi Hatice Şimşek 'in evde hareketsiz şekilde yattığını söyledi. 

İhbar üzerine bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Hatice Şimşek 'in hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Yapılan ilk incelemede genç kızın vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Savcı incelemesi sonrası morga kaldırılan Hatice Şimşek 'in cansız bedeni otopsi işlemleri yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AĞLADI

Edinilen bilgilere göre polisler evde incelemede bulunurken Gökhan Ç, balkona oturdu ve gözyaşları döktü.Gözaltına alınan bu kişi, verdiği ilk ifadesinde alkollü olduklarını , Hatice Şimşek 'in düştüğünü söyledi. 

KOMŞULAR KAVGA OLUYOR DİYE İHBAR ETMİŞ

Apartmanda yaşayan diğer vatandaşlar, çiftin gece boyunca kavga ettiğini, evden kavga sesleri geldiğini ihbar etmişler .  Komşular, "Her ihbardan sonra gelen ekipler, Hatice Şimşek'in şikayetçi olmaması üzerine geri gitmek zorunda kaldı" iddiasında bulundu.

İTİRAF ETTİ: "KAVGA ETTİK DÖVDÜM"

Gökhan Ç, verdiği ilk ifadesinde oplayı itiraf etmezken , ikinci ifadesinde detayları açıkladı ve itiraf etti. Gökhan Ç.'nin ifadesinde şunları söyledi:

 "Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım"

11 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Edinilen bilgilere göre Gökhan Ç 'nin 11 ayrı suç kaydı olduğu bildirildi. 

Gözaltında olan Gökhan Ç'nin işlemleri sürüyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA