Son Dakika: Ankara Gölbaşında Panik Yaratan Koku!

Son Dakika... Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde öğle saatlerinde hissedilen yoğun gaz kokusu paniğe sebep oldu.

Son Dakika: Ankara Gölbaşında Panik Yaratan Koku!

Olay yerine çok sayıda sağlıık, UMKE ve polis ekibi sevk edildi. Gaz kokusundan etkilenen bazı işçiler ambulansla hastaneye sevk edildi.  Gölbaşı'nda öğle saatlerinde Haymana yolu üzerindeki bir inşaat alanında meydana geldiği öne sürülen gaz kokusu paniğe sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.  Olayla işlgili Gölbaşı'na vekillik eden Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Gölbaşı Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Sağlık İşleri Müdürü'de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Gaz kokusundan etkilenen bazı inşaat işçileri baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetleri nedeniyle hastaneye kaldırılırken, işçilerden bazıları basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bilal Ateş isimli işçi, "Kalıp ustasıyım. Yolun karşısında şantiyemiz var. Saat 11:00 sularında gaz meydana geldi, pis bir hava. Ondan sonra biraz çalıştım boğazımda bir yanma meydana geldi. Midem bulanmaya başladı. Sonra bayağı bir kötü oldum. Bayılacak dereceye kadar geldim. Oradan uzaklaştık. Yan tarafta başka işçilerde vardı. Onlarda kötü olmaya başlayınca oradan ayrıldık. Benzinliğe geldik. Burada da etkilenenler olmuş." ifadelerini kullanırken, başka bir işçi ise paniğe neden olan olayla ilgili, "Bizim elemanlarda burada kar temizliyorlardı. Bir koku hissettiler. Elemanlarımızdan biri bayılarak yere düştü. İçeri alarak kendine gelmesi için ayran verdik. 112 acil ve AFAD ekiplerini aradık. Bayılan arkadaşa serum takıldı. Herkese burada maske dağıtıldı. Şuanda bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gaz kokusunun neden kaynaklandığının tespiti için bölgede çalışmalar devam ediyor. Hastaneye kaldırılan işçilerin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Yerel haberler, gündemdeki son gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA