Son Dakika: 3 Hemşireye Saldıran Kişi Adli Kontrol ile Serbest Bırakıldı

Son dakika haberi: Ayvalık'ta meydana gelen olayda bir kişi , sağlık ocağında 3 hemşireye saldırdı. Bu saldırgan mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Son Dakika: 3 Hemşireye Saldıran Kişi Adli Kontrol ile Serbest Bırakıldı

Son dakika : Ayvalık 'ta feci olay.

Balıkesir 'in Ayvalık İlçesi 'ndne son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre annesini zatürre aşısı vurdurmak isteyen E.B.K isimli kişi, sağlık personellerine saldırdı. 

Ayvalık 'tan gelen bilgilere göre Küçükköy Mahallesi 'nde bulunan 5 bolu Aile Sağlık Merkezi 'nde saat 9.00 'da feci olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre E.B.K. isimli kişi, yanına aldığı annesine zatürre aşısı yapılmasını istedi. Hemşireler, Aile Sağlık Merkezindeki aşı depolama kapasitesinin 100 olduğunu ve aşı bulunmadığını , kendilerini listeye ekleyeceklerini söyledi. 

Bunun ardından dışarı çıkan E.B.K. isimli kişi, bir süre sonra geri döndü ve hemşireye saldırdı. Hemşire Hande Ç 'ye saldıran ve ona yumruk atıp kafasını masaya vurdu. Diğer hemşire Ayşe B. isimli kişinin de saçından tutup yerde sürüklerken yardım etmeye gelen diğer hemşire Ayşe S 'nin koluna vurdu. 

YARDIMA GELEN HASTA YAKININI DA DÖVDÜ

Olayı gören bir hasta yakını onları ayırmak için geldi. Ancak bu sırada bıçağını çeken E.B.K., Abdullah S.'yi de bacağından bıçakladı. Sağlık ocağındakilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Bu sırada ilk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Abdullah S. ardından Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırgan E.B.K. , bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Darp edilen hemşirler saldırgandan şikayetçi oldu. 

SERBEST KALDI

3 hemşireyi darp eden , hasta yakınına da saldıran kişi mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA