Serinlemek İçin Denize Giren Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru, serinlemek için girdiği denizde boğuldu ve yaşamını yitirdi.

Serinlemek İçin Denize Giren Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Diyarbakır 'dan acı haber geldi.

Diyarbakır' dan gelen son dakika bilgisine göre İl  Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bünyesinde görev yapmakta olan polis memuru 30 yaşındaki Özgül Özdoğan, tatil için eşi ve çocuğuyla birlikte Beldibi Mahallesi 'nde sahile geldi. Sahile gelen Özdoğan , burada serinlemek için denize giren polis memuru akıntıya kapıldı. 

Akıntıya kapılan polis memurunun bir süre sonra hareketsiz şekilde deniz üzeirnde olduğunu gören vatandaşlar duruma hemen müdhaale etti ve polis memurunu denizden çıkararak sahile getirdi. 

Sahile çıkarılan polis memuru Özdoğan , yerde hareketsiz şekilde kaldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri çağrıldı. Bölgye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları Özdoğan 'ı hemen hastaneye kaldırdı.

Özel bir hastaneye kaldırılan polis memuru burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Özdoğan'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA