Samsun Valisi Dağlı: Bayrama Çok Daha Sağlıklı ve Huzurlu Girebilmemiz için Fırsat...

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ramazan ayı vesilesiyle yayımladığı mesajda, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirleri hatırlatarak, mübarek Ramazan ayında tedbirlere uyum sağlanarak Ramazan Bayramına daha sağlıklı ve huzurlu girilmesinin önünün açılacağını vurguladı.

Samsun Valisi Dağlı: Bayrama Çok Daha Sağlıklı ve Huzurlu Girebilmemiz için Fırsat...

Sosyal medya hesabından, "Kıymetli Hemşehrilerim" başlığı altında yayımladığı mesajda Zülkif Dağlı, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif'inizi en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemiz, islam âlemi ve tüm insanlık için sağlık, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullanırken ayrıca şunları kaydetti: 

Bu Ramazan'ın, koronavirüsün etkisinde geçireceğimiz son Ramazan olması temennisiyle, salgının yayılımında ev içi bulaşma oranının yüksekliği hususunu da göz önünde bulundurarak, iftar veya sahurlarda misafir kabul etmemenizi, sosyal hareketliliği azaltarak bu günleri bayrama çok daha sağlıklı ve huzurlu girebilmemiz için fırsat olarak değerlendirmenizi, tedbir ve kurallara uyma konusunda çok daha duyarlı olmanızı istirham ediyor, hayırlı Ramazan'lar diliyorum.