Samsun'daki Olayda Burnu Kırılan Şahıs Açıklama Yaptı

Samsun'da meydana gelen olayda bir kişinin polis ekiplerine 'Seninle Görüşeceğiz' demesinin ardından kavga yaşandı. Olayla ilgili yeni açıklama geldi.

Samsun'daki Olayda Burnu Kırılan Şahıs Açıklama Yaptı

Samsun'da meydana gelen olayda burnu kırılan vatandaş açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu Samsun'da meydana gelen olayda polis ekipleri bir aracı durdurdu. Araç içindeki kişinin polis memuruna, 'Seninle Görüşeceğiz' dediği aktarıldı. bunun üzerine polis memurunun bu kişiye yumruk attığı bildirildi. Söz konusu olay güvenlik kameralarına da yansıdı. İşte o anlar:

BURNU KIRILAN KİŞİDEN AÇIKLAMA

Burnu kırılan şahıs olayla ilgili kendini savundu ve şunları söyledi: “Yolda çevirme vardı, bizi de durdurdular. Sigara içiyordum arabada, maskem de takılı değildi. Maske takmadığım için ceza uyguladılar, ben de imza atmak istemediğimi söyledim. Motosikletli yunus polisi geldi, bana ters ters bakmaya başladı. Ben de rahatsız oldum, ‘Ne bakıyorsun, bir şey mi oldu?' dedim. Cevap vermedi, arabayı ve beni aradı, ters hareketler yaptı. Bu sırada esnaf olduğumu söyledim ve dükkanıma çaya çağırdım. Bana sorular sorarak, beni kışkırtmaya çalıştı, sınırlarımı zorlamaya çalıştı. Ama ben ne küfrettim ne de argo bir kelime kullandım. ‘Geleceğim sana çay içmeye' diyerek kafa salladı. Arabaya binerken, ‘sivil hayatta gel yanımıza, gör nasıl bir insan olduğumuzu' dedim. Bu sırada kendisi bana yumruk attı."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA