Sakarya'da Korkunç Olay: İş Yaptığı Kişiyi, 4 Yaşındaki Kızı ve Eşini Öldürdü

Sakarya 'da skandal bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, alacağı olduğu firma sahibini namaz kılarken vurdu ve evine dönüp 4 yaşındaki kızı ile eşini öldürdü.

Sakarya'da Korkunç Olay: İş Yaptığı Kişiyi, 4 Yaşındaki Kızı ve Eşini Öldürdü

Sakarya 'da akıllara durgunluk veren olay: 4 ölü.

Müteahhitlik yapmakta olan 42 yaşındaki İsmail Bozbay isimli kişi, dün akşam iş yaptığıbir firmanın sahibi olan 32 yaşındaki Ahmet Kuzgun 'un ofisine giderek, alacağı parayı ondan istedi. Kuzgun ise parayı veremeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine ikili arasında önce sözlü olarak tartışma başladı. Tartışmanın ardından ofisten ayrılan İsmail Bozbay, tabancasını aldı ve ofise geri döndü. Ofise geri dönen Bozbay, o sırada namaz kılmakta olan Ahmet Kuzgun 'a ateş etti ve onu öldürdü. 

Onu öldürdükten sonra eve gelen İsmail Bozbay, 4 yaşındaki kızı Serra Bozbay ile 36 yaşındaki karısı Aycan Bozbay 'ı da namaz kıldığı sırada öldürdü. Daha sonra  silahı kendisini başına tutan Bozbay  kendini vurup yaşamına son verdi.

İnşaat firması çalışanları, ofise geldiklerinde Ahmet Kuzgun 'un cesedini buldu ve büyük şok yaşadı. Hemen polis ekiplerini arayan çalışanlar durumu ihbat etti.

Ofiste polis ekipleri yaptığı inceleme sonrası İsmail Bozbay 'ın evine  gitti ve eve gidince, 3 cesetle daha karşılaştı. Cesetler, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, polis evde İsmail Bozbay'ın bıraktığı intihar mektubuna rastladı.

KAZAYLA ATEŞ ETTİM

Söz konuus intihar mektubunda Kuzgun 'dan alacağı olduğunu belirten Bozbay, onu korkutmak isterken yanlışlıkla vurduğunu , eşini ve kızını da kendinden sonra pişman olmamaları için öldürdüğünü belirtti. 

Kamubulteni.com  | Ankara