Sahte Alkol Tüketen 16 Yaşındaki Genç Komaya Girdi

İzmir'de arkadaşlarıyla birlikte kendi ürettikleri alkollü içkiyi tüketen 16 yaşındaki genç, alkol komasına girdi. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis ekipleri olaya dair soruşturma başlattı.

Sahte Alkol Tüketen 16 Yaşındaki Genç Komaya Girdi

Gece saatlerinde Şirintepe Mahallesi 8123 Sokak'ta meydana gelen olayın ayrıntıları haber merkezlerine ulaştı. İddialara göre, E.B. ve arkadaşları bir araya gelerek kendi ürettikleri sahte içkiyi tüketti. Arkadaşları ile birlikte bir süre vakit geçiren genç adam, yaptıkları alkoldan bir miktar alarak evine gitti.  E.B. , evine gittiği sırada, fenalaşarak bilincini kaybetti. Olayı gören yakınları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk kontrolde 16 yaşındaki gencin alkol komasına girdiği kaydedilirken, genç adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlanan E.B.'nin duırumunun ciddi olduğu belirtildi. Söz konusu olaya dair başlatılan soruşturma devam ediyor...