Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde 4 ve 5 Yaşındaki İki Çocuk Kayboldu

Rize 'nin Fındıklı İlçesi 'nde iki çocuk kayboldu. Evlerinin önünde oynarken kaybolan çocukları arama çalışmaları sıklaştırıldı.

Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde 4 ve 5 Yaşındaki İki Çocuk Kayboldu

Rize Fındıklı 'da önceki akşam 4 ve 5 yaşındaki iki çocuk kayboldu.

Rize 'ye bağlı Fındıklı ilçesi 'nde Merkez Mahallesi 'nde bulunan evlerinin önündeki parkta oynamakta olan 4 ve 5 yaşındaki Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım, saat 17.00 sularında gözden kayboldu.

Yakınlarının çevrede aradığı çocuklar tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayınca, polise ekiplerine haber verildi. İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile çok geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Polis ekipleri kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

TÜM İLÇE SEFERBER OLDU

4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğun kaybolması sonrası İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma, AFAD, AKUT ekiplerinin yanı sıra belediye hoparlörlerinden de art arda anonslar geçildi ve  vatandaşların cep telefonlarına gönderilen SMS ile binlerce kişi arama çalışmalarına katılmak için destek verdi. Vatandaşlar ellerinde el fenerleri ile cadde ve sokaklar ile dere yatakları ve binaların çevrelerinde gece boyu arama yaptı.

Bu arada Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Dalgıç balıkadam ekipleri de dere yataklarında arama çalışması başlattı.  

Günün ağarmasının ardından ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA