Reyhanlı'da Mühimmat Deposunda Art Arda Patlamalar Oldu

Son dakika haberi: Hatay Reyhanlı 'da bir mühimmat deposunda patlama meydana geldi. Gece meydana gelen patlamalar nedeniyle bölgedeki evler tahliye edilmeye başlandı.

Reyhanlı'da Mühimmat Deposunda Art Arda Patlamalar Oldu

Son dakika: Hatay Reyhanlı 'da patlama oldu.

Hatay 'ın Reyhanlı ilçesi 'nde bir mühimmat deposunda art arda patlama meydana geldi. Mühimmat depolarında art arda meydana gelen patlamaların nedeni ile ilgili henüz bir açıklama gelmezken , bölge yakınındadki birçok ev tedbir amacıyla tahliye edildi. İhbar üzerine bölgeye kısa süre içinde itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler,  bölgeyi güvenlik çemberi altına alındı.

PATLAMA GECE 03,30 'DA MEYDANA GELDİ

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre mühimmat deposunda patlama, saat 03.30 sularında yaşandı. Hatay 'ın Reyhanlı İlçesi 'nde  Mustafa Kemal Mahallesi yakınlarındaki askeri mühimmat deposunda meydana geldi. Patlamanın ardından yakındaki evler tahliye edilirken, bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlamalar sürerken bölge güvenlik çemberi altına alındı. İlk belirlemelere göre, olayda ölen ya da yaralanan olmazken deponun bazı bölümlerinde yangın çıktığı görüldü. Patlamalar nedeniyle Kırıkhan-Reyhanlı Karayolu trafiğe kapatılırken, mahalleye geçiş yolları da kapatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA