Polise Artistlik Yapan İki Kişi İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Polise hastanede terbiyesizlik yapan ve bir genci gasp eden iki kişi hakkında açılan davada ilk duruşma görüldü.

Polise Artistlik Yapan İki Kişi İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Polise artistlik yapanlara 40 yıl hapis istemi.

Balıkesir 'de bir parkta , arkadaşları ile birlikte oturan üniversite öğrencisi Atakan Dayan 'a saldırı düzenlenmişti.  Üniversite öğrencisi ile arkadaşlarının yanlarına gelen Nihat Yıldız ve Burak Baştürk, ‘Buranın abisi biziz’ dedi ve onlara saldırıp dövmeye başladı.

BIÇAK GÖSTERİP UZAKLAŞTIRDILAR

Üniversite öğrencisinin arkadaşları duruma müdahale etmek istedi ama iki saldırgan, diğer gençleri bıçak göstererek uzaklaştırdı.  Cep telefonu ile cüzdanını gasbettikleri Dayan’ ı su kanalına atmak isteyen iki saldırgan, ihbar üzerine bölgeye gelen polisi görünce  kaçtı. Atakan Dayan ile Yıldız ve Baştürk gittikleri hastanede karşılaşınca, taraflar arasında tartışma çıktı.

İki saldırgan, tartışmaya müdahale eden polislere terbiyesizlik yaptılar.

Görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılması üzerine yakalanan ve gözaltına alınan iki saldırgan tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

Tutuklandıktan sonra olay ile ilgili dava açıldı. 

POLİSE MUKAVEMETTEN BERAAT

‘Polise mukavemet’ suçundan  beraat eden ikili hakkında, Atakan Dayan'a yönelik işlediği 'gasp' ve 'yağma' suçları nedeniyle 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

MEDYAYI SUÇLADILAR

Hakkında yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen  Nihat Yıldız, geleceğinin karartılmasını istemediğini söyledi ve konunun medyaya taşınması nedeniyle gasp ve yağma olaylarının gündeme geldiğini söyleyerek, "Böyle bir şey söz konusu değil, bakmakla yükümlü olduğum bir annem var. Tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA