Minibüste İğrenç Taciz Olayı: 50 Yaşındaki Kişi 15 Yaşındaki Kıza..

Denizli 'de iğrenç bir olay meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre alkollü 50 yaşındaki bir kişi 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu.

Minibüste İğrenç Taciz Olayı: 50 Yaşındaki Kişi 15 Yaşındaki Kıza..

Son dakika haberi: Denizli 'de iğrenç olay.

Edinilen son dakika bilgisine  göre , Kale ilçesi ile Denizli kent merkezi arasında sefer yapmakta olan  20 K 2244 plakalı otobüste Pazar günü saat 21.00 sıralarında iğrenç bir olay meydana geldi. 

Bölgeden gelen bilgilere göre, otobüse alkollü olarak bindiği iddia edilen 50 yaşındaki A.A. isimli kişi, yüksek sesli konuşup dengesiz hareketlerde bulunarak yolcuları rahatsız etmeye başladı. Ardından sürekli yer değiştiren ve  vatandaşları rahatsız etmeye devam eden alkol kokan A.A . ile otobüse binen öğrenciler arasında tartışmalar yaşanmaya başladı.  İddiaya göre A.A., tartışmalar sırasında kız öğrencilerden 15 yaşındaki Ş.E.'yi (15) elle taciz etmeye kalkıştı. A.A., sonrasında, bu olaya tepki gösteren yolculara, cebinden çıkardığı bıçağı yolculara gösterip diğer cebine koydu. Durum jandarma ekiplerine bildirildi ve ekipler hemen harekete geçti.

Otobüsü Cankurtaran mevkisinde kısa sürede durduran ve hemen olaya el koyan jandarma ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 2 adet bıçak bulundu. 

Jandarma ekipleri şüpheli A.A. isimli kişiyi karakola götürdü. Ş.E. ise yanındaki bir yakını ile karakola gidip A.A. hakkında şikayetçi olduğunu ifade etti.

Karakolda yapılan işlemleri sonrası A.A. adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan A.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA