Mersin Valisi Su, 3 Kuralı Hatırlatarak : Çok Rahat Şekilde Pandeminin Üstesinden Gelebiliriz

Mersin Valisi Ali İhsan Su, İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği koronavirüs genelgesi doğrultusunda, kentteki diğer yetkililerle birlikte koronavirüs denetimlerine eşlik etti.

Mersin Valisi Su, 3 Kuralı Hatırlatarak : Çok Rahat Şekilde Pandeminin Üstesinden Gelebiliriz

Burada vatandaşlara akraba ziyaretleri ile sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını hatırlatan Mersin Valisi, vatandaşların tedbirlere uyması durumunda koronaviürs pnademisinin üstesinden kolaylıkla gelinebileceğini söyledi.

Vali Su, "Maske, mesafe ve hijyen kuralını her vesile ile ifade ediyorum. Gerçekten yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın bu konulara uyduğunu memnuniyetle gördüm. Bu ilimiz açısından çok iyi. İnşallah böyle devam edersek pandeminin üzerinden rahatça gelebiliriz. Yinelemek gerekir ki 3 temel kuralımız var. Maske, mesafe ve hijyen. Maskemizi takarsak, sosyal mesafeye dikkat edersek, temizliğe de dikkat edersek çok rahat şekilde pandeminin üzerinden gelebiliriz. Bütün vatandaşlara kurallara uydukları için teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızdan özellikle isteğim akraba, ev ziyaretlerini bir süre erteleyelim, çok zorunlu ise orada da maskeli olmaya, mesafeye, hijyene dikkat edelim. Vatandaşlarımız bu konularda da duyarlı olursa bu pandemeyi daha hızlı atlatırız" diye konuştu.