Maske Takmayan Kadından Polise: "Artistliğiniz kime ya"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayda bir kadın, maske takmasını isteyen polislere sert tepki gösterdi. Maske takmamakta direnen kadın gözaltına alındı.

Maske Takmayan Kadından Polise: "Artistliğiniz kime ya"

Maske takmayan kadından polise tehdit.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayda bir kadın, maske takmadığı için kendisini uyaran polis ekiplerine "Artistliğiniz kime ya" dedi. Geçen gün Trabzon Bulvarı'nda meydana gelen olayda, korona tedbirleri kapsamında denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan bir kadını gördü ve onu maske takması konusunda uyardı.

Maske uyarısını ciddiye almayan ve maske takmayan kadının kimliği istendi. Bunun üzerine sinirlenen ve sesini yükselten kadın, "Vermiyorum kardeşim gel de al" diyerek polis ekiplerine tepki gösterdi.

BİZİMKİSİ CAN DEĞİL Mİ?

Kadının maske takmamakta ısrar ettiğini gören başka bir kadın ,"Biz de çıkaralım atalım o zaman, bizimkisi can değil mi?" diyerek, polise direnen kadına tepki gösterdi.

"ARTİSTLİĞİNİZ KİME YA" DEDİ

Polislerin uyarılarını dikkate almayan kadın, "Bana zorluk çıkarmayın. Artistliğiniz kime ya" dedi vep olise mukavemet gösterdi.

Gözaltına alınarak karakola götürülen kadın, burada da maske takmamakta direnen kadın, "Maske takmayacağım ne yapıyorsanız yapın. Buradan çıkıp savcılığa gideceğim, hepinizle görüşeceğim. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz?" şeklinde tehditler savurdu.

Maske takmadığı için 900 lira para cezası uygulanan kadın hakkında polise mukavemet suçundan işlem yapıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA