Manisa'da Can Pazarı! Ölü ve Yaralılar Var

Manisa Selendi'de meydana gelen kazaya ilişkin detaylar haber merkezimize ulaşmaya başladı. Acı haber az önce geldi. Ağır yaralılardan bir kişi yaşamını yitirirken, kazada yaralanan 18 kişinin tedavisi sürüyor. Yaralılardan 3'ünün durumu ağır...

Manisa'da Can Pazarı! Ölü ve Yaralılar Var

Manisa'nın Selendi ilçesinde, fabrika işçilerini taşıdığı belirtilen minibüs ile otomobil çarpıştı. Korkunç kazada, ölü ve yaralılar olduğu bildiriliyor.  Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Manisa'nın Selendi ilçesinde, fabrika işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden 1 kişi olduğu, 18 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 57 yaşındaki Sait Erol'un idaresindeki minibüs ile 24 yaşındaki Ali Dağhan'ın kontrolündeki otomobil, Kınık rampası mevkiinde çarpıştı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralananlardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, toplam 19 yaralının ambulansla hastaneye sevk edildiği, yaralılardan Sevgi Dağhan isimli vatandaşın Selendi Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği, diğer 3 ağır yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.