Manisa'da Kanlı İnfaz: 4 Genç Öldürüldü

Manisa'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 4 genç , yolun kenarında ölü halde bulundu.

Manisa'da Kanlı İnfaz: 4 Genç Öldürüldü

MAnisa'da feci olay: 4 ölü.

Manisa'dan son dakiak haberi geldi. Gelen bilgilere göre Ahmetli İlçesi'de 4 gencin cansız bedeninin bulunduğu bildirildi. Kestelli Mahallesi'nde jandarma ekipleri tarafından aynı yerde curulmuş şekilde bulunan 4 gencin ölüm nedeni hakkında son dakika açıklaması geldi. Ova yolu üzerinden geçmekte olan bir çiftçi , 4 gencin yerde hareketsiz şekilde durduğunu gördü. Aracındna inen çiftçi, gençlerin vurulmuş olduğunu gördü. Hemen bölgeye jandarma ekipleri ile sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın isimli kişilerin vurularak öldürüldüğünü tespit edildi.

Bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 4 yakın arkadaşın cansız bedeni morga kaldırılırken , olay yerinde tek kırma olarak bilinen bir adet tüfek bulunduğu iddia edildi. 

3'Ü BAŞINDAN VURULMUŞ BİRİNİN BOYNU KIRILMIŞ

Olay yerinde yapılan ilk incelemede 3 erkeğin av tüfeği iel başından vurulduğu görülürken Muharrem Zengin isimli gencin ise bedeninde herhangi bir yaralama izine rastlanılmadı. Ancak yapılan incelmede bu kişinin boynunun kırılmış olduğu tespit edildi. Olayda kullanılan avv tüfeğinin ise ruhsatsız olduğu bildirilirken tüfeğin Muharrem Zengin'e ait olduğu öğrenildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA