Kütahya'daki Otobüs Sapığı 12 Gün Sonra Kıskıvrak Yakalandı! 'Elim Değdi...' Dedi Ama...

Kütahya'da bir özel halk otobüsünde üniversiteli genç kızı taciz eden sapık, emniyetteki ifadesinde taciz iddialarını reddederek sadece elinin değdiğini öne sürerken, şahsın İstanbul'da da benzer bir olaydan kaydının bulunduğu bildirildi.

Kütahya'daki Otobüs Sapığı 12 Gün Sonra Kıskıvrak Yakalandı! 'Elim Değdi...' Dedi Ama...

Kütahya'da otobüste yanında oturan üniversite öğrencisi genç kızı taciz ettiği belirtilen sapık , olayın üzerinden geçen 12 gün sonra kıskıvrak yakalandı. İğrenç olay, 21 Ekim'de Kütahya şehir merkezi - üniversite seferinin gerçekleştiği özel halk otobüsünde yaşandı. Dumlupınar Üniversitesi2nde öğrenci olduğu belirtilen F.U., otobüste yanında oturan şahsın kendisine tacizde bulunduğunu belirterek polis merkezinde şikayetini dile getirdi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, ihbar sonrasında özel halk otobüsünün güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek sapığın S.Y. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Şahsın yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, söz konusu sapığı 12 gün sonra Atatürk Bulvarı'nda otobüs beklerken yakaladı. Gözaltına alınan şahsın İstanbul'da da bir taciz olayından kaydı olduğu belirlenirken, polis merkezindeki ifadesinde suçlamaları reddeden şahıs, genç kıza yanlışlıkla dokunduğunu iddia etti.

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını indirerek son dakika gelişmelerini yakından takip edebilirsin. Tıkla ve Katılma İsteği gönder. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni