Kronik Rahatsızlığı Bulunan Eşinin Sağlığı için Aylarca Evden Çıkmadı! 1 Saatte Virüs Kaptı

Eşinin kronik rahatsızlığı nedeniyle aylarca koronavirüse yakalanmamak için evden çıkmamaya gayret eden Yavuz Yazıcı 1 saatliğine yeğenenin düğününe katıldı, burada koronavirüs kaptı.

Kronik Rahatsızlığı Bulunan Eşinin Sağlığı için Aylarca Evden Çıkmadı! 1 Saatte Virüs Kaptı

Koronavirüs salgını sürecinde alınan tüm önlemlere harfiyen uyan ve aylarca eşinin sağlığı için kendisi de virüsten korunan Yavuz Yazıcı, yeğeninin düğününde 1 saat kalmasına rağmen koronavirüse yakalandı. Ankara'da yaşayan Yazıcı, hastanede ve evde 1 ay süren tedavinin ardından sağlığına kavuşurken, koronavirüs konusunda çarpıcı uyarılarda bulundu.

Basın mensuplarına yaşadıklarını anlatan Yazıcı, Bu süreçte alışverişi bile arkadaşlarım yapıyordu. Ama 'yeğenimin düğününe katılmazsam ayıp olur' düşüncesiyle düğüne gittim. Sadece 1 saat kaldık, koronavirüse yakalandık. Çok şükür, erken fark ettim ve yine kendimi karantina altına alarak eşime bulaştırmadım. Öğrendiğim anda çok üzüldüm eşime bulaşır diye. 100 günü aşkın süre evde kaldım ama emeğim çöp oldu. Düğünde sadece oturdum, halay bile çekmedim. Sadece hediyemi takmak için kalktım daha sonra da ayrıldım. Ara ara maskemi çıkardığımı hatırlıyorum. Düğünde benimle birlikte gelin, damat ve 100 kişinin testi pozitif çıktı. Lütfen insanlar düğünlere katılmasın, cenazelere gitmesin. Düğünde hastalığa yakalanan ve hala yoğun bakımda tedavi gören akrabalarımız var" diye konuştu.