Korkunç Olay: Öz Kızını Vahşice Öldüren Anne, Hiçbir Şey Olmamış Gibi Salona Geçip Çayını Sigarasını İçti

İzmir Konak 'ta meydana gelen olayda bir kadın , öz kızını boğarak öldürdü sonra hiçbir şey olmamış gibi sigarasını çayını içti.

Korkunç Olay: Öz Kızını Vahşice Öldüren Anne, Hiçbir Şey Olmamış Gibi Salona Geçip Çayını Sigarasını İçti

Feci olay: Öz kızını korkunç şekilde öldürdü.

İzmir 'de meydana gelen olayda geçtiğimiz hafta dedesi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştrma Hastanesi' ne baygın halde getirilen 4 yaşındaki Bahar E. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yaşanan feci olay sonrası soruşturma başlatıldı ve  dehşet ortaya çıktı. Minik kızın annesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yemek fabrikasında çalışmakta olan Betül F. isimli kadın eşinden 2015 yılında ayrıldı ve aynı işyerinde aşçı olarak çalışan bir kişi ile ilişkiye başladı. Mert E. isimli kişiden hamile olduğunu öğrenen kadın onunla evlenmek zorunda kaldı. 

Ancak bu evlilikte de mutluluğu bulamayan kadın doğan çocuğuna Bahar adını verdi. 

Bu evliliği de yürümeyen, kendi ailesi ile  de geçinemediği öğrenilen Betül F. feçtiğimiz yıl yeniden boşandı ve çocuğnun velayetini Mert E 'ye bıraktı. Ancak küçük kız annesi ile yaşamaya, annesinin yanında kalmaya devam etti. 

Tartışmalar boşanmadan sonra da sık sık devam etti. Feci olayın yaşandığı gün MErt E. ile telefonda tartışan kadın , yatak odasına gitti ve aldığı tülbent ile önce bağırmasın diye kızının ağzını kapattı. Daha sonra bir yastık alan kadın öz kızını yüzünü yastıkla kapattı. 

Ağzı tülbent ile kapatılan ve yüzüne yastık kapatılan minik kız nefessiz kaldı ve bir süre sonra boğularak can verdi. Olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi yatak odasından çıkan ve salona gelen kadın çayını ve sigarasını içmeye başladı.

O esnada minik kızın dedesi geldi ve Betül F 'ye torununun nerede olduğunu sordu. Kadın ise Bilmiyorum yatıyordu cevabını verdi. 

Torununun hareketsiz şekilde yerde yattığını gören adam hemen Bahar 'ı alıp hastaneye kaldırdı ancak artık çok geç olmuştu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kadın gözaltına alındı. Emniyete götürülen kadın sorguda her şeyi itiraf etti. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKLARA