Korkunç Haber: 64 Yaşındaki Kişi, 4 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edip..

Geçtiğimiz hafta Ordu 'dan acı haber gelmiş , Ceren Özdemir  evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Türkiye bu olayın acısını atlatamamışken bir korkunç haber daha geldi. Ordu 'da 64 yaşında olan ve evli 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet T. isimli kişi, 4 yaşındaki O.A.D. isimli kıza tecavüz etti ve onu darp etti.

Korkunç Haber: 64 Yaşındaki Kişi, 4 Yaşındaki Kıza Tecavüz Edip..

Korkunç olay: 4 yaşındaki kıza tecavüz ve dayak.

Oda TV 'den Fethi Yılmaz 'ın kaleme aldığı yazısında, istismara uğrayan  Ö.A.D. ’nin annesinin öncelikle çocuğunun üzerindeki darp izlerini farkettiği ve hemen sağlık ekiplerini aradığını yazdı.

Ekipler bölgeye geldi ve küçük kızı sağlık kontrolüne aldı. Sağlık kontrlünde küçük kızın cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Bnun ardından savcılık ve emniyete haber verildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYNI KÖYDEN

Başlatılan soruşturma kapsamında , aynı köyden olduğu öğrenilen 64 yaşındaki Mehmet T önceki gece gözaltına alındı. 64 yaşında, evli ve 1 çocuk babası olan Mehmet T. korkunç saldırıyı yaptığını itiraf etti. 

İfadesi sonrası adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olayın yakın takipçisi olan CHP Ordu  Milletvekili Mustafa Adıgüzel, konu ile ilgili Odatv'ye açıklamalarda bulundu.  Olayların art arda Ordu 'da yaşandığını , ancak bu olayların orduya has olmadığını ifade eden Adıgüzel, "Son 17 yılda çocuk istismarı yüzde 700, kadın cinayeti ise yüzde 600 arttı. Bu ulusal bir sorun, lokal bir sorun değil” ifadelerini kullanan Mustafa Adıgüzel, “Ben burada özellikle Fatsa Cumhuriyet Savcımıza ve Fatsa Emniyetimize teşekkür ediyorum. Gece boyunca uyumadan, bir gecede olay açığa çıkarıldı ve çözüldü” ifadelerini kullandı..

Mustafa Adıgüzel yaptığı açıklaması şu şekilde;

“Hem Ceren’in cinayetinin zanlısına baktığımızda hem de şimdiki yavrumuza bu adiliği yapana baktığımızda şöyle diyesi geliyor insanın; bunlar insan doğuyor, sonra nasıl bu kadar hayvanlaşıyorlar. Bunun bilimsel ve sosyal olarak araştırmak gerekir.

Biz hem adli hem de hastane sürecini yakından takip ettik. Ben burada özellikle Fatsa Cumhuriyet Savcımıza ve Fatsa Emniyetimize teşekkür ediyorum. Gece boyunca uyumadan, bir gecede olay açığa çıkarıldı ve çözüldü.

Bizim de siyasiler olarak önleyici tedbirleri nasıl almamız gerektiği konusunda çalışmalar yapmalıyız. Bu partiler üzerinde bir mesele. Şu an çok üzgünüz biz de. Yavrumuzu şu an Samsun Çocuk İzleme Merkezi’ne naklettiler. Orada ailesi ile birlikte yavrumuz. Burada bir sıkıntı daha var; Saldırı olduktan sonra ayrı bir sorun başlıyor. Şimdi farklı farklı doktorlar muayene edecek. O çocuk aynı travmayı defalarca yaşayacak. Adliye de ayrı yaşayacak, hastanede ayrı. Bunların hepsinin aynı yerde olduğu çocuk izleme merkezleri var. Ordu’da böyle bir merkez yok ve yavrumuz Samsun’a gitti. Dün geceden bu yana bu işkenceyi çekiyor yavrumuz.

Biz de yavrumuzun ve ailesinin yanında olarak desteğimizi sürdürecek ve olayı takip edeceğiz.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: https://odatv.com/ceren-cinayetinden-sonra-ordu-bu-kez-4-yasinda-cocuga-tecavuz-rezaletiyle-sarsildi-13121921.html