Konya'da Kar Tatili Açıklaması Geldi!

Son Dakika! Konya'da Kar tatili açıklaması geldi. Konya'nın 5 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Konya'da 7 Ocak kar tatili olan ilçeler...

Konya'da Kar Tatili Açıklaması Geldi!

Konya'nın 5 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Haber merkezlerine ulaşan son dakika bilgisine göre , yoğun kar yağışının görüldüğü Konya Beyşehir, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerinde eğitim öğretime bir gün ara verildi. İlçe Kaymakamlıklarınca yapılan açıklamada, ilgili ilçelerin genelinde sabah saatlerinden bu yana etkili olan yoğun kar yağışının ardından yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilk ve ortaöğretim kurumlarında, Halk Eğitim Kurlsarı ve işletmelerde beceri eğitimi gören öğrenciler ile 7 Ocak Pazartesi günü İlçe Hıfzıssıha Kurulu kararıyla eğitime ara verildiği belirtildi.

Ayrıca kamu kurumlarında görevli hamile ve engelli personel de yarın idari izinli sayılacak.

İKİ İLDEN KAR TATİLİ HABERİ GELDİ

Samsun ve Kastamonu'da 7 Ocak'ta Okullar Tatil Mi? Resmi Açıklama Geldi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verilirken, Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, aynı gün kamu kurum kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bazı il ve ilçelerden kar tatili açıklamaları gelmeye başladı. Kastamonu'da gün  boyu devam eden kar yağışı nedeniyle il merkezi ve il merkezine bağlı köylerde, yarın için okullar birgün tatil edildi. 

Çorum Valiliği'nden de Açıklama Geldi

Çorum'da Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde yarın eğitim öğretime ara verilecek.

Kırıkkale

Kırıkkale kent merkezi ve tüm ilçelerde 7 Ocak'ta eğitim öğretime ara verilecek.