Kırklarelinde Okul Bahçesinde İnsan Kemikleri Bulundu

Kırklarelinde korkunç olay! Okul bahçesine basketbol potası dikmek isteyen görevliler kazdıkları çukurda insan kafatası buldu. Bölgeye gelen ekipler çukuru genişlettiklerinde çok sayıda kemik buldu.

Kırklarelinde Okul Bahçesinde İnsan Kemikleri Bulundu

Kırklarelinde bir okulun bahçesinde kazıda bulunan kafatası ile insan kemikleri, inceleme işlemleri için laboratuvara gönderildi.

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Anadolu lisesi bahçesinde basketbol potası direğinin dikilmesi için görevlilerce kazma ve kürekle açılan çukurda insan kafastasına rastlandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplere, bölgede güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından , iş makinesiyle genişletilen çukurda çok sayıda insan kemiği bulundu. 5 saatlik çalışmayla toplanan insan kemikleri , inceleme işlemleri için kriminal polis laboratuvarına gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yerel haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri,  ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.