Kırıkkale Keskin'de Feci Olay: 7 Akrabasına Kurşun Yağdırdı 3 Ölü

Son dakika haberi Kırıkkale Keskin 'de meydana gelen feci olayda bir kişi 7 akrabasına kurşun yağdırdı. 3 ölü 4 yaralı. İşte yaşanan feci olayın detayları.

Kırıkkale Keskin'de Feci Olay: 7 Akrabasına Kurşun Yağdırdı 3 Ölü

Kırıkkale Keskin 'de feci olay.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Kırıkkale Keskin İlçesi 'nde 8 kişi arasında arsa tartışması çıktı. Gece saatlerinde Keskin Pazar Yeri 'nde bulunan bir kahvehanede  yaşanan olayda, Ümit G. isimli kişi, iddiaya göre, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavgalı olduğu akrabaları Hidayet N., Harun G., Soner G., Rezzak G., Yaşar D., Sadık D. ve Soner Y.'nin yanına gelerek onlarla konuşmaya başladı.

Konuşma kısa sürede sözlü tartışmaya ve bağrışmalara dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Ümit G. isimli kişi, yanında getirdiği tabancayı çıkardı ve akrabalarına kurşun yağdırmaya başladı. 

Hidayet N. ve Harun G., isabet eden kurşunlar sonrası yere yığıldı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Kurşunların hedefi olan diğer 5 kişi ise yaralandı. Bölgedeki vatandaşların ihbar etmesi sonrası hemen sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası  Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Yaralılardan Yaşar D., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Soner Y.'nin de hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Ümit G ise olay yerinden kaçtı ve izini kaybettirdi. Bölgeye çağrılan polis ekipleri, incelemelerde bulunup görgü tanıklarının ifadelerine başvururken Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir ile Kırıkkale Emniyet Müdürü Günter Şenses, olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken bölgeden kaçan Ümit G 'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

KAMUBULTENİ.COM  |Ankara