Kedileri Toplayan Kadın: Döner Yapıp Suriyelilere Satıyorum

Bir mahallede sokakta kedileri toplayarak sürükleyen ve bölgeden götüren kadın, mahallelinin tepkisine sert şekilde cevap verdi.

Kedileri Toplayan Kadın: Döner Yapıp Suriyelilere Satıyorum

Kedileri toplayıp götüren kadından skandal açıklama.

Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul 'da bir kadın , sokakta bulunan kedileri toplayarak henüz bilinmeyen bir yere götürmeye çalıştı. Bir mahallede bulunan kedilerin peşinden giden ve onları yakalayarak yanında bulunan fileye koyan kadını fark eden mahalleliler bu duruma Retrobet tepki gösterdi.

Çevrede bulunan ve kadının kedileri topladığını gören vatandaşların yaptığı açıklamalara göre, kedileri toplayarak fileye koyan ve bunları sürükleyerek mahallede dolaşan kadın onlara işkence yapıyordu. Show Tv 'de yer alan habere göre olayı fark eden mahalleli hemen duruma müdahale etti ve kadına kedileri nereye götürdüğünü sordu. 

DÖNER YAPIP SURİYELİLERE SATIYORUM

Mahallelinin tepkisi üzerine sert çıkan ve mahalleliyi tersleyen kadın,  'Size hesap mı vereceğim. Döner yapıp, Suriyelilere satıyorum'  sözleri ile mahalleliye sert çıkıştı. Kadının sert konuşması üzerine mahalleli de sinirlendi ve sinirler iyice gerildi. Topladığı kedileri sürükleyerek aracına götüren kadın, diğer yandan da mahalleli ile tartışıyor ve onlara laf yetiştirip hakaret etmeye başladı.

ÖNCE BELEDİYE ÇALIŞANIYIM DEDİ AMA..

Mahalleli, kedileri toplayan kadına kimliğini ve ne iş yaptığını sordu. Kadın ilk olarak mahalleliye Belediyede çalıştığını söyledi. Ama daha sonra da İngilizce öğretmeni olduğunu söyledi. 

YABANCI BİR MADDE ENJEKTE EDİYORDU

Mahallelinin iddialarına göre kadının kedilere yabancı bir madde enjekte ettiğini iddia etti.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Kedileri toplayan kadına tepki gösteren mahalleli ile kadın arasında tartışma ise anbe an cep telefonu kamerasına çekti.

Kamubulteni.com  | Ankara