Kayseri'de Dehşet! Başını Taşla Ezerek Öldürmüştü: 'Karıma Asılıyordu' Dedi...

Kayseri'de geçtiğimiz gün başı taşla ezilerek öldürülen Afgan uyruklu Tamim Mirza'nın katili komşusu çıktı. Korkunç cinayetin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan afgan uyruklu Ziya H. , cinayeti itiraf etti.

Kayseri'de Dehşet! Başını Taşla Ezerek Öldürmüştü: 'Karıma Asılıyordu' Dedi...

Zanlı, emniyetteki ifadesinde Tamim Mirza'yı eşini rahatsız ettiği için öldürdüğünü söyledi.  Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, organize sanayi bölgesinde fabrika işçisi Afganistan uyruklu Tamim Mirza, istimlak duvarı yanında başı taşla ezilerek katledilmiş, üzeri taş ve otlarla kapatılmış şekilde bulunmuştu. Mirza'nın cesedi üzerinde yapılan incelemelerin ardından ceset morga kaldırılmıştı.

Yapılan incelemde görgü tanıklarının ifadeleri çerçevesinde cinayet şüphelisi bir başka afgan uyruklu şahıs çıktı. Şahıs polisteki ifadesinde, öldürülen kişinin eşini sürekli rahatsız ettiğini , şahsı uyardığını belirterek, "Tamim, bir süredir eşime rahatsızlık veriyordu. Eşimle telefonla ve yüz yüze görüşmeye çalışıyordu. Olayın olduğu yere Tamim'i çağırdım ve uyardım. Aramızda kavga çıktı. Ben de yerden aldığım taşı başına vurdum. Aldığı darbe ile kayalıklardan düştü. Ben namusumu temizledim" dedi. Tutuklanan şahsın mahkemede de aynı ifadeyi tekrarladığı kaydedildi.