Kardeş Payı'ndaki O Sahne Gerçek Oldu: İnternetten Mafya İlanı Yayımladı

Şanlıurfa 'da meydana gelen olayda bir kişi , internet üzerinden mafya ilanı yayımladı. Bu kişi yayınladığı ilanda , vatandaşlara mafya hizmeti vereceğini söyledi.

Kardeş Payı'ndaki O Sahne Gerçek Oldu: İnternetten Mafya İlanı Yayımladı

Son dakika : Mafya ilanı veren kişi yakalandı.

Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar İlçesi 'ndden son dakika haberi geldi. Sosyal medya platformu TikTok üzerinden bir paylaşım yapan Baran Kejanlı isimli kişi, mafya hizmeti verilir şeklinde reklam verdi ve ihtiyacı olanların kendisine ulaşmasını istedi. 

Tikt:ok üzerinde ısa süre içinde binlerce kişi tarafında izlenen görüntüler ve bu ilan tepkilere yol açtı. Lüks otomobil içinde görüntü çeken bu kiş,  mafya hizmeti vereceğini, mafya hizmetine ihtiyacı olanların kendisine ulaşmasını istedi.

Başkasına parasını kaptıranlar, borcunu alamayanlar, işini mahkemede özemeyenlerin ve mağdur olanların kendisine başvurmasını isteyen bu kişi, onlara para karşılığında yardım edeceğini söyledi. 

Kejanlı 'nın bu paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

"Arkadaşlar mağdur olan, garibanlar parasını kaptıranlar, çaresiz kalan mahkeme yollarında sürünen insanlara sesleniyorum. Tek bir adres vardır oda Baran Kejanlı"

Söz konusu görüntü kısa süre içinde yayıldı ve büyük tepkilere neden oldu. Polis ekipleri ise görüntüler sonrası hemen harekete geçti ve Baran Kejanlı 'nın yerini hemen tespit edip operasyon düzenledi Polis ekipleri tarafından yakalanan Kejanlı, gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Sağlık kontrolünden geçirilen Kejanlı 'nın ifadesi alınacak.

Kardeş payı adlı dizide mafyalar, gazete ilanı ile vatandaşlar mafya hizmeti sunacağını açıklamıştı. Bu olay o sahneyi hatırlattı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA