Kahramanmaraş Andırın'da Feci Kaza: 1'i Çocuk 2 Ölü

Son dakika haberi: Kahramanmaraş Andırın 'da feci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aracın yol kenarındaki çakıllara çarpması sonucu 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş Andırın'da Feci Kaza: 1'i Çocuk 2 Ölü

Kahramanmaraş 'ta feci kaza: 2 ölü 3 yaralı.

Kahramanmaraş 'ın Andırın İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Andırın 'da 64 yaşındaki Yemliha Yener isimli kişinin yönetiminde olan otomobil , Kadirli 'ye doğru giderken Yeşilova Mahallesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı.

Araç kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen feci kazanın şiddeti ile otomobilde yangın çıktı. 

Kaza sonucu otomobil içinde bulunan 51 yaşındakki Yedgül Yener ile 8 yaşındaki Hıra Cemre Yengin olay yerinde hayatını kaybetti. 

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı yaralıları hemen hastaneye kaldırdı. Sürücü, 24 yaşındaki Abdurrahman Yener ve 15 yaşındaki Mert Yener 'in tedavileri , kentteki çeşitli hastanelerde devam ediyor. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA