Jigolo Aranıyor Diyerek Büyük Vurgun Yaptılar

Cinsel ilişkiden para kazanmak isteyen erkeklere büyük şok geldi. Çeteye inanan erkekler milyonlarca liralarını kaptırdılar.

Jigolo Aranıyor Diyerek Büyük Vurgun Yaptılar

Jigolo aranıyor ilanı ile büyük vurgun.

İstanbul'da meydana gelen olayın detayları ortaya çıktı ve geçen sene Temmuz ayında düzenlenen operasyona dair tüm veriler incelenip soruşturma tamamlandı.Gold üyelik adı altında jigolo olmak isteyen erkeklerden para toplayan örgütün tüm oyunları ortaya çıkarıldı. 

Sabah Gazetesi 'nden Dilek Yaman Demir ve Atakan Irmak söz konusu haberi aktardı. Habere göre arkadaşlık sitesi üzerinden çete üyeleri Jigolo aranıyor şeklinde ilanlar verdi. Cinsel ilişkiye girip para kazanmak isteyen erkekler ise bu ilana tabiri caizse atlıyor. İlk aşamada üyelik açılması isteniyor. Üyelikten sonra ise kadın çete üyeleri devreye giriyor. Zengin kılığına giren kadınlar, 11 ayrı çağrı merkezi üzerinden telekonferans ile görüşmeler sağlıyor ve bu kişilere müşteri olduklarını söylüyor. 

Kadınlar , jigolo olmak isteyenlerle görüşüyor ancak yüz yüze görüşmek için gold VİP üyelik istedi. Bu kişiler ise hemen inanıp VİP üye oldu. "Daha fazla görüşmek için üyelik standardınız yeterli değil. VIP veya Gold üyeliğe geçmelisiniz" diyerek erkekleri tuzağına düşüren kadınlar , 5 bin lira istedi. 

BUNUNLA DA YETİNMEDİLER

Satın alma sırasında, jigolo olacak kişileri daha da fazla dolandırdırlar. Gold üyelik adı altında alınan paralar çete üyeleri, daha sonra onların hesaplarını da boşaltmak istedi.  "Zengin kadınlardan gelecek paraları hesabınıza yatırmamız için bilgilerinize ihtiyacımız var" diyen çete üyeleri,  kimlik ve banka bilgilerini istedi. Daha sonra hesaptan da para çekti. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA