İzmit'te Gece Yarısı Korkunç Olay: Eşi ve Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti

İzmit'ten son dakika haberi geldi. Gece yarısı meydana gelen korkunç olayda bir kişi, eşi ve çocuğunu öldürüp intihar etti.

İzmit'te Gece Yarısı Korkunç Olay: Eşi ve Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti

Son dakika: İzmit'te facia.

Gece yarısı feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre gece yarısı Erenler Mahallesi'nde , Keskin Sokak üzerinde yaşanan olayda, Veysel Özkan isimli kişi, boşanma aşamasında olduğu Serap Özkan 'ın kaldığı eve geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Çift, evin salonnda konuşmaya başladı. Ancak kısa bir süre sonra tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın büyümesi sonrası Veysel Özkan, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş etti. Gözü dönen cani daha sonra silahını opğuna çevirdi ve Suat Özkan'ı da vurdu. Anne ile oğlu kanlar içinde yere yığıldı. Gözü dönen cani, daha sonra silahı kendisine yöneltti ve intihar etti.

Silah seslerinin duyulması sonrası komşular durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay sonrası bölgeye gelen kadının annesi ise sinir krizleri geçirdi. Kızı ve torunu öldürülen kadın hastaneye kaldırıldı. 

Olay yeri savcısının incelemesi sonrası cenazeler , otopsi işlemleri yapılması için Adli Tıp'a götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA